Call Us: +30 210 411 9002

Na ndiqni

Na kontaktoni

Ne operojme nga  viti 2012 ne Athine kemi zyra dhe magazine ne kryeqytetin e Greqise. Gjithashtu kemi dhe zyrat tona dhe magazine ne Shqiperi, Kosove dhe Itali.

Te karakterizuar nga nje kulture miqesore ne besojme se mjedisi i punes eshte pjese e familjes tone , per kete arsye ne ofrojme kushte te shkelqyera pune per punonjesit dhe bashkepuntoret tane ne menyre qe te arrijme rezultate te larta. Me zyra moderne ne pika strategjike ne cdo vend dhe ne do te jemi partneret tuaj me te mire.