Call Us: +30 210 411 9002

RUMMING Idea eshte zgjedhja juaj ideale

Cfare ofrojme

Rrjeti RUMMING është i përkushtuar t’ju ndihmojë në mënyrën më të mirë të mundshme për të zhvilluar klientë të rinj, tregje të reja dhe shitje të reja në Greqi, Shqipëri dhe Kosovë me koston më të ulët dhe me rrezik zero! Si do ta ndienit idenë për të pasur një kompani tuajin “jashtë”, me zyrë, depo, sekretar, depo, internet, telefon dhe PA detyrim tatimor! Kjo është e realizueshme, sepse RUMMING Idea vepron si zyrë përfaqësuese. “Ne veprojmë si ju, për ju”

Kompania jonë ju ofron pajisje moderne në Athinë, Tiranë dhe Prishtinë si një zyrë përfaqësuese kështu që ju gjithmonë keni një prani dinamike në secilin vend sa herë që keni nevojë për të.

Ne jemi një ekip profesionistësh të aftë në fusha të ndryshme, të cilët ne marrim për ju rritjen e duhur dhe serioze të bizneseve tuaja në Ballkan përmes përfaqësimit të interesit tuaj të korporatave

Ne vecanti kompani jone ju ofron

Nese jeni te interesuar te filloni shitje te sukseshme jashte vendit , pa ASNJE RISK, RUMMING Idea ju jep zgjidhjen indeale ne cdo fushe qe ju operoni.

Gjithashtu marrim persiper te mbrojme interesat tuaja ne cdo moment !